Saturday, February 15, 2014

düğün için şal modelleri

Selam sevgili web sitesi okurlarimiz. Simdiki yazimiz düğün için şal modelleri.

Serin yaz akşamlarını kurtarıcısıdır bu Yazlık şal modelleri. Beyaz rengin ağırlıkta olduğu şallarda örgüler ve farklı modeller önemlidir. Akşam gezmelerini gittiğimizde hemen bir esinti olduğunda çantamızdan çıkaracağımız ve omuzlarımıza atabileceğimiz şallar gereklidir. Farklı alanlarda kullanabileceğimiz modelleri keşfederek renk katabiliriz. Örneğin günlük giysilerimiz ile uyumlu olanlar başkadır. Düğüne giderken yanımıza alacaklarımız başkadır. Düğün modelleri simli taşlı allı pulludur. Günlük tercihlerimi daha spor modellerdir. Değişik örnekleri sizler için hazırladık. Sunduklarımıza bakmanızda yarar vardır. Yazın daha ince terletmeyen iplikleri kullanmanızda fayda var. Kışlık modellerde ise iplik değişikliği ile daha sıcak kalmanızı sağlayabilirsiniz. Aynı örneğin hem kışlığını hem de yazlığını hazırlayabilirsiniz hanımlar. Üstelik çok da güzel hediyelik olur.


dugun icin sal modelleri 1
Uçlarında püskülleri olan bu geniş omuzlarınıza atabileceğiniz model ile serin havalarda rahat edeceksiniz. Beyaz renk kullanılmasına rağmen siz renk değişikliği yapabilirsiniz. Giysileriniz ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Aklınızda bulunsun bu her giysi ile giyilebilir.


dugun icin sal modelleri 2
Kısa ve dar, atkı modelinde. İnce ipliklerden hazırlanmış. Oldukça şık olmuş Dantel gibi işlenmiş. Hafif. Pratik. Çantanızda yer etmez, elinizde ağırlık yapmaz. Kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Serin havalarda daha az etki etse de görseli güzel.


dugun icin sal modelleri 3
Krem renkli bu şalı sanırım denemeye çalışacağım. Delikli işlemeleri ile harika görünüyor. Uzun olması iyice bedeninizi sarmasını sağlıyor. Omuzlarınızdan belinize kadar geliyor. Elbise modelleri ile güzelliğinize güzellik katacaktır. Şık olmak adına şal modellerinden vazgeçmeyin. Hem şık olun hem üşümeyin.


dugun icin sal modelleri 4
Bu püsküllü model ile giysilerinizde farklılık oluşturmanız çok kolay olacak. Yazlık olduğu kadar kışlık da olabilir. Alın renkli ipliklerden olması çok da güzel olur. Örneğin bordo renkli olursa sanırım modayı da yakalayabilirsiniz. Çizmeleriniz ile uyumlu da olabilir.


dugun icin sal modelleri 5
Daha az püsküllü olan bu şal, kare desenlerin birleşmesinden oluşmuş. Dediğim gibi renk seçenekleri sizlere ait. İlk örneklerden çok daha fazla uzun. Vücudunuzu oldukça korur. Arkadan uzun olan bu modeli boynunuza sararak kullanabilirsiniz.


dugun icin sal modelleri 6
Sanki makrome ipinden hazırlanmış gibi. Daha kalın iplerden oluşmuş fakat terletmiyor. Aralarda boşlukları da var. Kar kare şekillenmiş omuzlarınızı şenlendirmiş. Serin tutma özelliği ile iyi olacağını düşünüyorum.


dugun icin sal modelleri 7
Pembe olan bu şal modeli ise ayrı bir zariflikte gözümüze çarpıyor. Örümcek desenli olan model değişik örneği ile ilgi çekiyor. Minik  şekilli karışık hali ile gözede hoş görünüyor. Eeee sonuçta iyi görünmek isteriz.


dugun icin sal modelleri 8
İşte bu lila modele bayıldım diyebilirim. Şal örneklerinde klasikleşmek yerine biraz değişiklik arayanlardansanız lila ve krem renklerinden oluşan bu seçenek hiç de fena değil gibi. İki ton kullanılması iyi fikir olmuş.


dugun icin sal modelleri 9
Pembeler çok güzel değil mi hanımlar. Zaten sevdiğimiz bir renk olan -ki sevmeyen de vardır- pembe desenler ile bir karışım halini almış. Keyifle giyebileceğim bir desen ya da örnek diyebilirim. Üç farklı tonda isteyenlere özel. Dilerseniz başka bir ton seçebilirsiniz.


dugun icin sal modelleri 10
Siyahtan vazgeçemeyenler için bu tavsiyemin iyi olacağını düşünüyorum. Bol desenli örnekli bir şal. Yazlık şal modelleri arasından bunu da gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Seveceksiniz diye düşünüyorum. Düğün ya da davetlerde nişan ya da özel organizasyonlarda kullanılabilir.


dugun icin sal modelleri 11
Gri simli büyük desenli çeşitlerden isteyenlere özel. Işıl ışıl giyin diye. Örün ve rahat edin serin havalarda. Özel günlerde de giyilebilir. İş size kalmış hanımlar. İstediğinizi örün ve giyin.




Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaşın :





Ziyaret etmenizi onerdigimiz diger makale : örnekler

No comments:

Post a Comment