Friday, March 28, 2014

Haftanın Sokak Stilleri



haftanin sokak stilleri 1






Rosie Huntington-Whiteley Los Angeles sokaklarında vintage mağazalarını mor fedora şapkası, Jimmy Choo güneş gözlükleri, Givenchy dolgu topuklarıyla arşınlarken kendine has rahat ve bohem şıklığını korumuş.






Eski baskılardan ilham alıp New York & Company için özel bir koleksiyon hazırlayan Eva Mendes kendi tasarladığı pantolonuyla havaalanında görüntülenmiş.  






Soğuk havalarda beyazdan vazgeçmek istemeyenler artık tepeden tırnağa kışı bembeyaz karşılayabiliyor. Farklı dokular, kesimler ve detaylarla birlikte kullanıldığında farklılaşan beyazı tercih edenlerden biri de Gisele Bundchen olmuş. O her ne kadar California sokaklarında bej rengiyle ugglarını buluştursa da yalın bir güzellikte. 






haftanin sokak stilleri 2






Havaalanında görüntülenenlerden biri de Clare Vivier çantası ve Christian Dior gözlükleriyle Anne Hathaway. Uzun yıllardır birlikte çalıştığı stilst Rachel Zoe ile yollarını ayırdığı için sevinmeliyiz bilemiyorum. Artık değişikliğe ihtiyacı olduğunu söylemiş. Kırmızı halıdaki seçimlerini başarılı bulmasam da bundan nasıl etkileneceğini zaman gösterecek.






Deri taytların tamamlayıcısı olarak görülen Isabel Marant'ın dolgu topuk sneakerslarını Miranda Kerr gibi Jessica Alba da çok sık tercih ediyor. 






40 yaşında ve fit görüntüsüyle günlük hayatında rahat bir tarza sahip olan Kate Beckinsale siyah tutkusuna sahip biri. Givenchy'nin Pandora modeli çantasıysa bu aralar vazgeçilmezi. 






No comments:

Post a Comment